Drive Service Centre operationeel

img_5721

Sinds begin december zijn we volop bezig om het Drive Service Centre klaar te maken voor gebruik. Alle elektrotechnische besturingskasten, voorraad drives, spare parts en gereedschappen worden verhuisd. Het nieuwe Drive Service Centre heeft een totale oppervlakte van 1250m² en geeft ons de capaciteit de toename in orders te realiseren, onze processen verder te optimaliseren en de hoogstaande kwaliteit te borgen. In januari zal het nieuwe gebouw volledig operationeel zijn en volgt ook de afwerking van het kantoorgedeelte, zodat we begin 2016 volop aan de slag kunnen met reeds geboekte werken en nieuwe orders.

img_5717  img_5716

img_5685  img_5690

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden