Even voorstellen

Van Meer zet in op de uitbreiding van haar Sales team. Graag stellen zij zich even aan u voor.

Mijn naam is Joep van Sittert, 24 jaar en woonachtig in Steenbergen. Sinds juni dit jaar ben ik afgestuurd aan de Hogeschool Rotterdam waar ik de studie Commerciële Economie heb gevolgd. Sinds 2 oktober dit jaar ben ik in dienst getreden als Sales Representative bij Van Meer. Dit is mijn eerste werkervaring en ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Ik ben Joost van Rijsbergen, 26 jaar en woonachtig in het Brabantse Hoeven. Na het afronden van mijn opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Breda ben ik begonnen als Technical Accountmanager in de petrochemie, voeding en farmacie. Sinds 23 oktober ben ik gestart bij Van Meer in mijn nieuwe functie als Sales Representative. Ik kijk uit naar een goede samenwerking en wellicht tot snel.

Onze nieuwe collega’s hebben zich de eerste weken ingewerkt en kennis opgedaan door mee te lopen in onze afdelingen Rotating en Drives.  Verder zijn ze al op pad geweest met de afdeling Field Service en hebben inmiddels hun eerste klantgesprekken bijgewoond. De jongens kijken er naar uit u van dienst te zijn.

Wij wensen hen veel succes!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden