Filosofie van Meer

Rob van Meer
Directeur

Van Meer is een system integrator en service provider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. De core business omvat de engineering, implementatie, onderhoud en beheer van elektrische en mechanische installaties gedurende hun volledige life cycle.

De organisatie is ontstaan in 1991, heeft vestigingen in Nederland en België en is voornamelijk actief in de Benelux en EMEA. Van Meer is een vooraanstaande speler op het gebied van onderhoud en nieuwlevering naar Rotating equipment waaronder elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen. De afdeling Drives is gespecialiseerd in de ondersteuning naar frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen. Terwijl de tak Field Services zich inzet op locatie en ondersteuning biedt naar ondermeer trillings-, diagnostische,  infrarood en elektrische metingen, balanceringen, pomp- , ventilator- en tandwielinspecties,…

Van Meer beschikt zowel over de elektrische als mechanische expertise van aandrijfsystemen. Streeft naar de hoogste graad aan flexibiliteit, kwaliteit en betrokkenheid. De dienstverlening is steeds op maat, gaat in overleg en is transparant naar de klant, waarin de veiligheid centraal staat.

Onze Missie… (Kern competenties)

… is onze klanten en relaties ontzorgen en ondersteunen. Centraal daarin staan acties die gericht zijn op het adviseren, meedenken en duurzaam verbeteren van industriële processen en installaties en niet op het detecteren en herstellen van storingen alleen.

… is competente en ervaren medewerkers inzetten. Binnen onze cultuur van openheid en transparantie worden betrokkenheid en verantwoordelijkheid gestimuleerd. Ons team heeft daarin steeds de doelstelling om de beschikbaarheid van uw installaties te garanderen en verder  te optimaliseren naar te toekomst.

… is een langetermijn relatie aan gaan, waarbij we ondersteuning bieden naar de bestaande assets van onze klanten. Alsook vernieuwingen implementeren, zodoende organisaties innovatief, vooruitstrevend en competitief blijven binnen de industriële sector.

Onze visie… (Groeiactoren)

… is uitgroeien tot een globale proactieve service partner in de begeleiding en ondersteuning naar efficiënt onderhoud en nieuwe assets binnen onze core business. We realiseren dit door langetermijn relaties op te bouwen en samenwerkingen aan te gaan die meerwaarde creëren voor onze klanten en onze eigen organisatie, doch ook voor onze leveranciers die betrokken zijn binnen de verschillende industriële sectoren.

…is waardecreatie realiseren en het hoogste servicelevel nastreven door onze diensten continue te verbeteren en te blijven innoveren.

…is duurzaam ondernemerschap en business successen ontwikkelen. We streven naar een uitmuntend kwalitatieve en duurzame dienstverlening en een veilige, gezonde en milieubewuste omgeving binnen onze eigen organisatie en die van onze klanten.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden