Filosofie van Meer

Rob van Meer
Directeur

Van Meer Industrial Services is een proactieve organisatie gespecialiseerd in de dienstverlening rond Rotating equipment, Drives en Field Services binnen verschillende industriesectoren. De core business omvat de engineering, implementatie, verkoop, onderhoud en beheer van elektrische en mechanische installaties gedurende hun complete life cycle.

Onze organisatie bestaat nu 25 jaar, heeft vestigingen in Nederland en België en is voornamelijk actief in de Benelux en Europa. We zijn een vooraanstaande speler op het gebied van onderhoud en nieuwlevering naar Rotating equipment waaronder elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen. De afdeling Drives is gespecialiseerd in de ondersteuning naar frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen. Onze tak Field Services zet zich in op locatie en biedt ondersteuning naar ondermeer trillings-, diagnostische en elektrische metingen, balanceringen, pomp- , ventilator- en tandwielinspecties,…

Van Meer Industrial Services beschikt over de juiste kennis en expertise en garandeert een hoge graad aan flexibiliteit, kwaliteit, betrokkenheid, efficiënte en effectiviteit. Onze dienstverlening is steeds op maat en verloopt altijd in overleg met de klant. Onze focus richt zich dan ook sterk op communicatie, planning, procedures, gezondheid, veiligheid en milieu.

Onze Missie… (Kern competenties)

… is onze klanten en relaties ontzorgen en ondersteunen. Centraal daarin staan acties die gericht zijn op het adviseren, meedenken en duurzaam verbeteren van industriële processen en installaties en niet op het detecteren en herstellen van storingen alleen.

… is competente en ervaren medewerkers inzetten. Binnen onze cultuur van openheid en transparantie worden betrokkenheid en verantwoordelijkheid gestimuleerd. Ons team heeft daarin steeds de doelstelling om de beschikbaarheid van uw installaties te garanderen en verder  te optimaliseren naar te toekomst.

… is een langetermijn relatie aan gaan, waarbij we ondersteuning bieden naar de bestaande assets van onze klanten. Alsook vernieuwingen implementeren, zodoende organisaties innovatief, vooruitstrevend en competitief blijven binnen de industriële sector.

Onze visie… (Groeiactoren)

… is uitgroeien tot een globale proactieve service partner in de begeleiding en ondersteuning naar efficiënt onderhoud en nieuwe assets binnen onze core business. We realiseren dit door langetermijn relaties op te bouwen en samenwerkingen aan te gaan die meerwaarde creëren voor onze klanten en onze eigen organisatie, doch ook voor onze leveranciers die betrokken zijn binnen de verschillende industriële sectoren.

…is waardecreatie realiseren en het hoogste servicelevel nastreven door onze diensten continue te verbeteren en te blijven innoveren.

…is duurzaam ondernemerschap en business successen ontwikkelen. We streven naar een uitmuntend kwalitatieve en duurzame dienstverlening en een veilige, gezonde en milieubewuste omgeving binnen onze eigen organisatie en die van onze klanten.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer Industrial Services | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden