Chemisch concern beoordeelt Van Meer als AAA-leverancier

Eén van onze contractklanten heeft haar jaarlijkse leveranciersrapport bekend gemaakt. Alle partners worden geëvalueerd en beoordeeld op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en (commerciële) dienstverlening. Van Meer haalt een score van 93,5 op 100 en is daarmee AAA-leverancier!

BEOORDELING
Op het vlak van kwaliteit van goederen, transport en documenten (offertes, rapportages …) scoren we zeer goed. De deelscore van 29 op 30 (97%) bevestigt dat de kwaliteitsvolle diensten en producten waar we bij Van Meer naar streven in de praktijk gerealiseerd worden en dat onze klanten dat heel erg waarderen.
Daarnaast is er ook de beoordeling van onze leverbetrouwbaarheid, service en commerciële dienstverlening. We werden geëvalueerd op items als tijdige levering, flexibiliteit, samenwerking, garantie, technische ondersteuning  en prijsniveau.  Met alle deelcijfers opgeteld, krijgt Van Meer voor de drie eerstgenoemde categorieën een score van meer dan 92%.

AAN HET WOORD
De  maintenance afdeling getuigt zelf: “We hebben bij Van Meer één vast aanspreekpunt voor alle operationele gelegenheden. Dat werkt efficiënt en maakt dat de responsetijden kort blijven.” Van Meer streeft altijd naar het hoogste servicelevel en als  er uitzonderlijk toch iets niet helemaal goed loopt, dan volgt daarover opbouwende feedback  “De fout was niet opgemerkt bij Van Meer, maar ook niet bij ons intern. Van Meer heeft hier zeer correct op gereageerd en het probleem opgelost.”
Uit zulke situaties kunnen wij ook leren om onze service elke dag nog te verbeteren. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij, zo lezen we op het einde van de leveranciersbeoordeling: : “zeer goede samenwerking, ze denken mee naar oplossingen en doen de juiste inspanningen om de juiste service te leveren.”

BEDANKT
We zijn als Van Meer trots op zulke goede evaluaties. En het is mede dankzij al onze medewerkers dat we dit kunnen realiseren. Zij zetten zich dagdagelijks in om een kwaliteitsvolle en hoogwaardige service te leveren aan klanten en partners . Bedankt iedereen!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden