Drives

De engineering, de implementatie, het onderhoud en herstel van uw softstarters, frequentiesturingen en drivesystemen – Van Meer levert u het totaalpakket aan service en diensten

Ondersteuning gedurende de complete life cycle van softstarters en frequentieomvormers

Binnen de business unit Drives geloven we in vernieuwende en innovatieve applicaties, specialisme en service. Om die reden hebben we als doel, u te ontzorgen gedurende de volledige life cylce van uw softstarters en frequentieomvormers.

Ongeacht of het om een Siemens, ABB, Vacon of ander fabricaat softstarter of frequentieomvormer gaat, onze ondersteuning zorgt voor een optimale werking van uw drivesysteem. Gaat het om een revisieproject, een storing of een geheel nieuwe installatie? Wij beschikken over de faciliteiten, kennis en expertises u hierin te ondersteunen. Samen met onze klanten denken we na over innovatieve oplossingen en geven we technisch advies en ondersteuning bij optimalisatie van systemen en processen.

Van Meer is uw partner wanneer het aankomt op de nieuwlevering, engineering,  assemblage, inbedrijfstelling en onderhoud van drivesystemen, panelenbouw, softstarters en frequentieregelaars.

Frequentieomvormers voor alle markten en toepassingen

We zijn een vooraanstaande speler in verschillende industriële- en de maritieme sector op gebied van softstarters, frequentiesturingen en drivesystemen. Hierin maken we de keuze te werken met gerenommeerde merken, zodoende we de hoogste kwaliteit en service-level kunnen garanderen.

Drive Service Centre

Het Drive Service Centre biedt met een oppervlakte van 1200 m² de mogelijkheid om enerzijds onderhoud en herstellingen uit te voeren aan frequentieomvormers en softstarters. Daarnaast worden hier nieuwe elektrotechnische panelen, besturingskasten en complete drivesystemen gebouwd en opgeleverd. Van Meer beschikt over de capaciteit, technische kennis en flexibiliteit om op uiterst hoog kwaliteitsniveau herstellingen en complete aandrijfsystemen op te leveren.

Van Meer ondersteunt u gedurende de complete life cycle van uw softstarters en frequentieomvormers. Graag advies over wat we hierin voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met

Louis Michielsens

Manager Drives

+31 (0)166 60 20 10 service@vanmeer.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden