FD Gazellen 2020, Van Meer genomineerd als Top groeibedrijf

Van Meer behoort tot de top 10 van snelstgroeiende ondernemingen in de categorie middelgroot van de regio Zuid volgens het Financieel Dagblad Gazellen Awards.

Wij zijn enorm trots dat wij de award in ontvangst mogen nemen en danken onze partners, medewerkers en opdrachtgevers voor het vertrouwen.

“Ik ben heel erg blij met de 6e plaats in de lijst. Het harde werk van ons team word beloond, hier zijn we erg trots op. Het doel is natuurlijk om volgend jaar hoger te scoren”, aldus Rob Van Meer, Managing Director.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het gaat om ondernemingen die in het laatste jaar allemaal winst geboekt hebben en groeiden van 2017 tot en met 2019 met ten minste 20% in omzet. In doorsnee lag de groei op 67%.

De snelle groeiers blijken ook goede banenscheppers te zijn. Een doorsnee FD Gazelle had in 2019, 18 vaste medewerkers in dienst. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van de 10 die ze twee jaar eerder hadden. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het creëren van minstens 7.000 banen in drie jaar tijd.

Dit is ook het geval bij Van Meer. We steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische medewerkers om ons team te komen versterken.

https://fd.nl/ondernemen/1363636/alle-fd-gazellen-2020-van-harlingen-tot-heinkenszand

https://www.vanmeer.nl/over-van-meer/vacatures/

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden