Van Meer bouwt drivesysteem in recordtempo!

Van Meer bewijst nog maar eens de flexibiliteit van de organisatie. Binnen vier werkdagen hebben we een relatie uit de brand geholpen met een volledig op maat gemaakte besturingskast.

Op maandagochtend kreeg Van Meer de melding dat een frequentie omvormer van een afvalstoffen terminal in West Brabant volledig was uitgebrand. Om de kosten van de huurunit te reduceren kwam het verzoek om zo snel mogelijk een nieuwe frequentieomvormer in een modulaire Eldonkast te bouwen. Diezelfde dag is een drives engineer op locatie langs geweest om de situatie te bekijken en de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen. Op basis daarvan werd afgesproken dat de nieuwgebouwde kast vrijdag geleverd kon worden.

Met deze belofte als leidraad heeft onze eigen engineeringsafdeling direct 3D tekeningen gemaakt en de 2D-schema’s opgesteld. Via directe communicatie tussen Van Meer en de relatie werd de goedkeuring voor de tekeningen ontvangen en kon de kast met frequentieomvormer in minder dan vijf werkdagen worden opgeleverd.

Door de flexibiliteit van Van Meer, de uitstekende communicatie met de relatie en de toegewijde inzet van de engineers van de Drives afdeling werd de besturingskast donderdagochtend al opgeleverd. Dit zorgde voor grote tevredenheid bij onze klant en uiteraard voor gepaste trots binnen Van Meer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden