Filosofie van Meer

Van Meer is een system integrator en service provider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur.

Onze organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:

  • Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
  • Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
  • Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties …

We beschikken over zowel elektrische als mechanische expertise van aandrijfsystemen en daarmee streven we naar de hoogste kwaliteit. Door de betrokkenheid en flexibiliteit van onze mensen is onze dienstverlening steeds op maat van elke klant. Communicatie, overleg en veiligheid staan daarbij centraal.

Onze Missie… (Kern competenties)

… is onze klanten en relaties ontzorgen en ondersteunen. Centraal daarin staan acties die gericht zijn op het adviseren, meedenken en duurzaam verbeteren van industriële processen en installaties en niet op het detecteren en herstellen van storingen alleen.

… is competente en ervaren medewerkers inzetten. Binnen onze cultuur van openheid en transparantie worden betrokkenheid en verantwoordelijkheid gestimuleerd. Ons team heeft daarin steeds de doelstelling om de beschikbaarheid van uw installaties te garanderen en verder  te optimaliseren naar te toekomst.

… is een langetermijn relatie aan gaan, waarbij we ondersteuning bieden naar de bestaande assets van onze klanten. Alsook vernieuwingen implementeren, zodoende organisaties innovatief, vooruitstrevend en competitief blijven binnen de industriële sector.

Onze visie… (Groeifactoren)

… is uitgroeien tot een globale proactieve service partner in de begeleiding en ondersteuning naar efficiënt onderhoud en nieuwe assets binnen onze core business. We realiseren dit door langetermijn relaties op te bouwen en samenwerkingen aan te gaan die meerwaarde creëren voor onze klanten en onze eigen organisatie, doch ook voor onze leveranciers die betrokken zijn binnen de verschillende industriële sectoren.

…is waardecreatie realiseren en het hoogste servicelevel nastreven door onze diensten continue te verbeteren en te blijven innoveren.

…is duurzaam ondernemerschap en business successen ontwikkelen. We streven naar een uitmuntend kwalitatieve en duurzame dienstverlening en een veilige, gezonde en milieubewuste omgeving binnen onze eigen organisatie en die van onze klanten.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden