Team

Iedereen die werkzaam is binnen Van Meer, moet zich goed voelen en zich inzetten voor een fijne samenwerking met onze klanten en leveranciers – een goed team is de sleutel tot succes

Ontwikkeling

Onze mensen zijn ons belangrijkste asset. Hun kennis en expertise zorgen er elke dag voor dat projecten met de grootste kwaliteit en professionaliteit worden opgeleverd.

Daarom investeren we bij Van Meer veel tijd in de ontwikkeling en scholing van onze service engineers om iedereen up-to-date te houden met nieuwigheden en innovaties uit de industriële onderhoudsmarkt. Elke medewerker beschikt hiervoor over zijn of haar eigen competentieprofiel dat jaarlijks geëvalueerd wordt en hen motiveert om verder te groeien binnen onze onderneming.

Daarnaast heeft een jarenlange ervaring binnen de onderhoudssector gezorgd voor een databank aan kennis over diverse industriële machines, installaties en toepassingen.

Het team wordt er ook in begeleid samen met de klant verder te denken. Want de juiste investeringen in onderhoud zorgen voor een duurzaam, betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand machinepark.

Safety

Onze engineers zijn dagdagelijks in de weer, of in de werkplaats of buiten in het veld en komen met grote mechanische en elektrische equipment in aanraking. Dit houdt een zeker veiligheidsrisico in, waar Van Meer alles doet om aan tegemoet te komen. Zo krijgen alle techniekers hun VCA training, worden er werkplekinspecties georganiseerd, en voert men voor aanvang van de werken steeds een LMRA uit. Daarnaast worden de juiste PBM’s, gereedschappen en tools aangereikt om elke project op een veilige en professionele manier op te leveren.

Ergonomie en 5S

Naast een veilige werkomgeving vinden we het belangrijk ons team te motiveren en in een aangename werksfeer te laten presteren. Zo loopt er sinds enkele jaren een 5S programma binnen Van Meer, waarin de techniekers zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen.

Daarnaast organiseren we maandelijks “motivatie meetings”, waar in een informele sfeer met het team over de waarden, missie en visie van onze organisatie wordt gesproken. Omdat we ieder individu binnen onze onderneming als even waardevol zien, nemen we hier ook de gelegenheid om felicitaties uit te drukken voor de jarigen en andere speciale aangelegenheden.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden