Revisie motorreductoren tijdens maintenance stop bij voedingsfabrikant in Roosendaal

Tijdens de onderhoudsstop bij een klant uit Roosendaal (actief in de voedingsmiddelenindustrie) heeft Van Meer acht motorreductoren gereviseerd. Voorafgaand aan de stop zijn onze engineers bij de klant op locatie geweest om na te gaan welke werken uitgevoerd moesten worden. Aan de hand van die inspectieronde on-site, werd er een planning opgesteld, zodoende de klant te ontzorgen en goed te kunnen ondersteunen gedurende de volledige shutdown.

De stop kende een tijdsvenster van 3 werkweken. In samenspraak met de technisch verantwoordelijken ter plaatse werd daarom afgestemd welke motorreductoren wanneer met transport opgehaald konden worden. Deze werden vervolgens naar het Van Meer Rotating Service Centre gebracht voor revisie.

vm1 vm2

Voor een vlotte afhandeling stonden we direct in contact met de technisch verantwoordelijken op locatie om hen op de hoogte te houden over onze vaststellingen en over de status van de werken. Alle motorreductoren kregen een standaard revisie en werden voorzien van een nieuwe beschermlaag. Eén motor had elektrische schade opgelopen en moest opnieuw herwikkeld worden.

Vervolgens zijn, in overleg met de klant, na 2 werkweken de aandrijvingen terug op transport gegaan en was er voldoende tijd om ter plaatse te proefdraaien. Na afloop van de werkzaamheden zijn ook alle bijhorende revisierapporten opgeleverd en werden de werkzaamheden doorgesproken en geëvalueerd samen met de klant.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden