Van Meer is gecertifieerd Siemens Approved Partner Industry Services voor de revisie en herstelling van (EX) elektromotoren.

Van Meer Industrial Services is sedert 1 oktober 2020 gecertificeerd Siemens Partner voor Industry services.

De werkplaats in Tholen is geauditeerd en geaccrediteerd door Siemens.

Van Meer heeft hier de nodige competenties laten zien om gekwalificeerde revisies en herstellingen uit te voeren aan de SIEMENS/LOHER Low Voltage Motors Product range (SIMOTICS XP/ DP/ EX & SIMOTICS M/ SD/ GP/ FD).

Van Meer heeft bewezen over de juiste competenties te beschikken om volgens de hoge standaarden van Siemens te werken. Het behalen van dit certificaat vormt een belangrijke stap voor de projecten die het voor haar klanten realiseert.

Siemens Approved Partners zijn bedrijven die wereldwijd volgens een hoge en gecertificeerde kwaliteitsstandaard hun producten en diensten aanbieden. Zij bieden in hun vakgebied klantspecifieke en innovatieve oplossingen, gebaseerd op diepgaande kennis van de producten en systemen van Siemens. Ook kunnen zij reparaties en onderhoud flexibel uit voeren on-site of in de eigen werkplaats.

Van Meer biedt haar klanten specialistische onderhoudsdiensten aan. Centraal daarin staan de engineering, implementatie, onderhoud en beheer van elektrische en mechanische installaties gedurende hun volledige life cycle. Dit is exact waarmee Van Meer als Siemens Approved Partner aan de slag gaat met haar individuele service en unieke uitgebreide expertise. Van Meer beschikt hierin over de beste kwaliteit en nieuwste technologieën om haar klanten in de verschillende industriesectoren alsook de mariene sector te ondersteunen en ontzorgen.

Managing Director Rob van Meer: “Deze certificatie is voor ons van enorm belang, ons team heeft een inspanning geleverd om aan de hoge standaarden van Siemens te voldoen. Zo kunnen we niet enkel de service van Siemens-producten voor onze bestaande klanten verhogen, maar ook nieuwe klanten de mogelijkheid geven om van onze services gebruik te maken binnen de hoge kwaliteitsvereisten van Siemens. Het biedt extra mogelijkheden naar de toekomst toe.”

Deze samenwerking tussen Siemens en Van Meer, geeft onze klanten de meerwaarde om snel en efficiënt te schakelen met Van Meer op vlak van support, onderhoud en nieuwlevering van (EX) laagspanningselektromotoren met daarin de volledige ondersteuning vanuit een wereldspeler als Siemens.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden