top of page
Noodvorraad pic.jpg

ABB Value provider

Van Meer verzorgt OEM support en services op uw complete ABB aandrijftrein.

Het ABB Value Provider Program is een global channel partner program voor de installatie, onderhoud en reparatie service op gebied van frequencydrives, laag–en middenspannings elektromotoren en generatoren voor industrie, marine & offshore.

Van Meer en ABB hebben reeds vele jaren een intense en constructieve samenwerking, wat de certificatie van Van Meer als Value Provider bekrachtigd. We hebben bewezen over de juiste kennis en kwaliteiten te beschikken om volgens de hoge standaarden van ABB te werken.

Het programma biedt aan onze klanten de garantie dat ze dezelfde service en hoogstaande kwaliteit krijgen van Van Meer als van ABB zelf. Dit weliswaar op regionaal niveau om snel en efficiënt te kunnen ondersteunen naar onze relaties in de industrie, marine & offshore op gebied van engineering, installatie, preventief onderhoud, upgrades, technische ondersteuning en reparatie.

Van Meer heeft toegang tot het ABB Channel Partner portaal waarin alle gedetailleerde, technische en up-to-date informatie over ABB producten terug te vinden is. Hierdoor kunnen wij het beste advies afgeven aangaande de inzetbaarheid, gebruik, onderhoud en reparatie van ABB drives, motoren en generatoren

Onze medewerkers krijgen, vanuit ABB, specifieke opleidingen om hun technische kennis van ABB producten uit te breiden en rechtstreeks ondersteuning te bieden aan onze klanten.

Een overzicht van alle frequentiesturingen, elektromotoren en generatoren die we ondersteunen als ABB Value Provider kunt u terugvinden via onderstaande knop.

bottom of page