top of page

VAN MEER

Van Meer is een system integrator en service provider voor elektrische en mechanische aandrijfsystemen in de industrie, Marine en Offshore. Onze core business omvat de engineering, implementatie, onderhoud en beheer van elektrische en mechanische installaties gedurende hun volledige life cycle.

We beheersen zowel de elektrische als mechanische expertise van aandrijfsystemen en realiseren hierdoor de meest complexe projecten met de hoogste kwaliteit. De betrokkenheid en flexibliteit van onze mensen is de sleutel tot succes, waarbij communicatie en overleg met de klant centraal staat. Onze dienstverlening is vaak op maat van de klant met het hoogste gevoel voor veiligheid.

Opgestart in
1991

Familiebedrijf

Meer dan
100 FTE's

2 Locaties

Meer dan
4500
Projecten / jaar

Frequentie IF = 0
(2022)

Onze missie

… is onze klanten ontzorgen en ondersteunen. Centraal daarin staan acties die gericht zijn op het adviseren, meedenken en duurzaam verbeteren van industriële processen en installaties.

 

... is nieuwe producten en oplossingen ontwikkelen die onze klanten helpen energie en CO² te besparen, efficiëntere systemen te realiseren en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

… is om competente en ervaren medewerkers in te zetten. Binnen onze cultuur van openheid en transparantie worden betrokkenheid en verantwoordelijkheid gestimuleerd. Ons team heeft daarin steeds de doelstelling om de beschikbaarheid van uw installaties te garanderen en verder te optimaliseren naar te toekomst.

… is een langetermijn relatie aan te gaan met onze klanten, leveranciers en partners, waarbij we ondersteuning bieden naar bestaande assets en nieuwe technologische oplossingen, zodat onze klanten innovatief, vooruitstrevend en competitief blijven binnen hun industriële of maritieme sector.

Onze visie

… is uitgroeien tot een globale proactieve service partner in de begeleiding en ondersteuning naar efficiënt onderhoud en nieuwe assets binnen onze core business.

...is een systeemintegrator te zijn met de beste oplossing voor de toepassing van de klant.

…is waardecreatie realiseren en het hoogste servicelevel nastreven door onze diensten continue te verbeteren en te blijven innoveren.

…is duurzaam ondernemerschap en business successen ontwikkelen. We streven naar een uitmuntend kwalitatieve en duurzame dienstverlening en een veilige, gezonde en milieubewuste omgeving binnen onze eigen organisatie en die van onze klanten.

Ons team

Al onze medewerkers moeten zich goed voelen binnen Van Meer, waardoor we ons maximaal kunnen inzetten voor een fijne samenwerking met onze klanten, leveranciers en partners. Een top team is de sleutel tot succes!

DSC05146-Edit_edited.jpg
bottom of page