top of page

Ons team

Ontwikkeling

Onze mensen zijn ons belangrijkste asset. Hun kennis en expertise zorgen er elke dag voor dat projecten met de grootste kwaliteit en professionaliteit worden opgeleverd.

Daarom investeren we bij Van Meer veel tijd in de ontwikkeling en scholing van onze service engineers om iedereen up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties uit de industriële onderhoudsmarkt. Elke medewerker beschikt hiervoor over zijn of haar eigen competentieprofiel dat jaarlijks geëvalueerd wordt en hen motiveert om verder te groeien binnen onze onderneming.

Daarnaast heeft een jarenlange ervaring binnen de onderhoudssector gezorgd voor een databank aan kennis over diverse industriële machines, installaties en toepassingen.

Het team wordt er ook in begeleid samen met de klant verder te denken. Want de juiste investeringen in onderhoud zorgen voor een duurzaam, betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand machinepark.

Safety

Onze engineers zijn dagdagelijks in de weer, of in de werkplaats of buiten in het veld en komen met grote mechanische en elektrische equipment in aanraking. Dit houdt een zeker veiligheidsrisico in, waar Van Meer er alles aan doet om deze tot een minimum te beperken. Zo krijgen alle technische medewerkers hun VCA training, worden er werkplekinspecties georganiseerd, en voert men voor aanvang van de werken steeds een LMRA uit. Daarnaast worden de juiste PBM’s, gereedschappen en tools aangereikt om elke project op een veilige en professionele manier op te leveren.

Ergonomie en 5S

Naast een veilige werkomgeving vinden we het belangrijk ons team te motiveren en in een aangename werksfeer te laten presteren. Zo is er binnen Van Meer een 5S programma actief, waarin onze technische medewerkers zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen. 

Versterk ons team!

Van Meer kent een exponentiele groei. Om nieuwe projecten voor onze klanten te realiseren zijn we op zoek naar energieke, dynamische en ambitieuze medewerkers die ons team willen komen versterken. Ben jij de persoon die de uitdaging wil aangaan om samen met ons verder te groeien.

 

Wil je spontaan solliciteren? Dat kan! Mail naar vacature@vanmeer.nl of kllik hieronder om onze openstaande vacatures te zien. 

Van meer helmet.png
bottom of page