top of page
_5895Meer van.jpg

Service op elektrische en mechanische aandrijvingen

We beheersen zowel de elektrische als mechanische expertise van aandrijfsystemen en realiseren hierdoor de meest complexe projecten met de hoogste kwaliteit. De betrokkenheid en flexibliteit van onze mensen is de sleutel tot succes, waarbij communicatie en overleg met de klant centraal staat. Onze dienstverlening is vaak op maat van de klant met het hoogste gevoel voor veiligheid.

3036Van Meer-beelduitsnede-web.jpg
MMM

MOTOR MAINTENANCE MANAGEMENT

Van Meer verzorgt het beheer van uw elektrische en mechanische roterende machines. Hier wordt advies gegeven naar oa. preventief- en predictief onderhoud, rendementsverbetering, en dus energiebesparing. Verder wordt gekeken naar de kriticaliteit van uw installaties en advies gegeven naar een optimale voorraadbeheersing. Jaarlijks wordt een plan van actie opgesteld en de verbeteringen en gerealiseerde besparingen besproken.

Service en support op locatie 24/7

Naast een professioneel uitgeruste werkplaats, beschikken we bij Van Meer over service engineers die elektrisch en mechanisch onderhoud op locatie kunnen verzorgen. Ons team is bovendien 24/7 beschikbaar zodat ook tijdens het weekend of op feestdagen calamiteiten verholpen kunnen worden en onderhoudswerken kunnen worden ingepland. Heeft u vandaag nog ondersteuning nodig?

_5876Meer van.jpg
DMM

DRIVE MAINTENANCE MANAGEMENT

Van Meer inventariseert uw complete install base van frequentiesturingen en softstarters. Hier wordt de levensfase inzichtelijk gemaakt waarop advies naar preventief onderhoud of vervanging wordt gegeven. Een onderhoudsplan van 10 jaar wordt opgesteld, met daarin de jaarlijks benodigde investeringen zodat budgetten en werkzaamheden tijdig aangevraagd en ingepland kunnen worden.

DSC09114.jpg
3036Van Meer-beelduitsnede-web.jpg
ATEX Certified

Sinds meer dan 15 jaar reviseren en herstellen we roterende machines welke opgesteld staan in een ATEX zone. Het up-to-date zijn en de know-how hebben over Ex roterende installaties is dus een zekerheid welke we u kunnen garanderen!

bottom of page