Herstellingen aan softstarters en frequentieomvormers

Zit u met een defecte frequentiesturing of softstarter? Wij kunnen u zowel op locatie als in onze Drive Service werkplaats verder helpen

Calamiteit en storing softstarters en frequentieomvormers

In geval van calamiteit met een softstarter, frequentiesturing of besturingskast kunnen onze Drive engineers op locatie de storing inspecteren en verhelpen. Via ons storingsnummer zijn onze engineers 24/7 beschikbaar. Afhankelijk welke foutcode wordt uitgelezen uit de drive of ander visueel of meetbare calamiteit wordt vastgesteld, kan hierop de juiste actie worden genomen door het defecte onderdeel meteen te vervangen. Wanneer de herstelling van die omvang is dat deze niet op locatie uitgevoerd kan worden, bestaat de mogelijkheid om de gehele unit uit te bouwen en te herstellen in onze werkplaats.

Voorraad onderdelen en nieuwe frequentiesturingen

We beschikken over een actuele stock aan spare parts en service onderdelen om de softstarter of frequentieomvormer meteen te herstellen. Mocht het benodigde onderdeel echter niet voorhanden zijn of een herstelling is niet langer de verantwoorde keuze, dan kunnen we een nieuwe omvormer aanbieden rechtstreeks uit onze voorraad.

De actuele stock van frequentieregelaars op dit moment in ons magazijn:

  • Frequentiesturing type vermogensrange 0.75kW-700kW in een spanning 400V & 690V
  • Klant specifieke oplossingen in minder dan 2 weken modulair opgebouwd tot 700kW in de spanningen 400V & 690V

Daarnaast kunnen onze Drive engineers u bij het leveren van een nieuwe frequentieomvormer of softstarter ondersteunen met de inbedrijfstelling.

Heeft u een storing of defect aan een frequentieomvormer of softstarter? Wij kunnen u snel en flexibel helpen bij de herstelling of vervanging uit onze grote voorraad.

Neem contact op met

Dion van der Klaauw

Manager Field Services

+31 (0)166 60 20 10 service@vanmeer.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden