Turnkey oplossingen

Het bundelen van onze drie divisies, Rotating, Drives en Field Service – dat is onze kracht en onze meerwaarde en daar maken wij voor u als klant het verschil!

Combinatie pakket Rotating, Drives & Field

Bij Van Meer kan u uw complete aandrijftrein in beheer geven. Of het nu gaat om een algeheel revisieproject, retrofit & upgrade of een volledig nieuwe installatie, Van Meer ondersteunt u vanaf de engineering fase doorheen de complete life cycle van het equipment. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is dat de producten welke Van Meer adviseert en in de markt zet, in een verder stadium de support, service en ondersteuning kunnen genieten in geval van falen of calamiteit. Het uitgangspunt hierin is de klant te ontzorgen gedurende de volledige life-cyle van zijn equipment of installatie.

Projectteam en communicatie tussen de afdelingen

De verschillende afdelingen werken bij turnkey-projecten altijd samen als één projectteam, met één aanspraakpunt naar de klant. Het overleg binnen deze groep heeft als doel de acties en openstaande werkpunten te stroomlijnen en door middel van één projectleider te communiceren met de klant. Dit heeft als voordeel dat de communicatielijn kort is en er flexibel en snel kan worden ingespeeld op veranderingen, wijzigen, behoeften en noden. Op deze manier verloopt de projectopvolging geheel transparant en zorgt deze werkwijze ervoor dat de planning en oplevering steeds binnen de afgesproken levertermijn valt.

Werkplaats en op locatie

Het voordeel van zowel inhouse over de technische equipment te beschikken, als op locatie de expertise en know-how van onze mensen, maakt dat wij als Van Meer complete industriële projecten kunnen realiseren op het gebied van roterende machines, elektronische besturingskasten, panelenbouw en aandrijfsystemen.

Elektrisch en mechanisch onderlegt naar Rotating, Drives & Field

Onze engineers zijn zowel mechanisch als elektrisch onderlegd en worden als multidisciplinair team ingezet op uw projecten. De meerwaarde welke hierdoor ontstaat, vertaalt zich naar een effectieve en kwalitatieve oplevering van uw opdracht. Daarnaast zorgen onze diverse investeringen in tools, opleidingen, kennis en expertise voor innovatieve oplossingen binnen onze klantsegmenten als de industrie- en maritieme sector.

De combinatie van ondersteuning naar Rotating equipment, Drives en Field Service als turnkey oplossing – dat is onze kracht en meerwaarde! Wil u hierover een keer in gesprek gaan?

Neem contact op met

Luc van Meer

Business Development Manager

+31 (0)166 60 20 10 service@vanmeer.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden