top of page

Nieuwbouwproject Van Meer in Tholen: Duurzame Groei en Innovatie in Aantocht

Met het oog op de toekomst is het bedrijf gestart met de realisatie van een hypermoderne faciliteit in Tholen, op een steenworp afstand van hun huidige locatie. Dit nieuwe hoofdstuk belooft niet alleen productiecapaciteit te verdrievoudigen maar ook een nieuw tijdperk in te luiden op het gebied van service, innovatie en duurzaamheid.

 

Een Grote Stap Vooruit in Ruimte en Functionaliteit

De nieuwbouw zal het huidige pand maar liefst drie keer overtreffen in zowel ruimte als functionaliteit. Dit biedt de mogelijkheid om klanten nog beter van dienst te zijn en het dienstenaanbod uit te breiden. 

Een opvallend kenmerk van de nieuwbouw is de installatie van hijskranen met een indrukwekkende gezamenlijke capaciteit van 60 ton. Hierdoor kunnen zelfs de meest omvangrijke elektromotoren en pompen efficiënt worden onderhouden en van service worden voorzien.

 


Toewijding aan Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Een van de kernaspecten van dit ambitieuze project is de sterke toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het nieuwe gebouw zal volledig CO2-neutraal zijn, waardoor de ecologische voetafdruk tot een minimum wordt beperkt. Door geavanceerde technologieën en energie-efficiënte systemen te integreren, wordt een norm gesteld voor de branche en worden andere bedrijven aangemoedigd te investeren in groene oplossingen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

 

GPR-Gecertificeerd

Het nieuwe gebouw zal GPR-gecertificeerd zijn, met als doel een score te behalen van boven de 8,5. Het GPR-gebouw is een digitaal instrument dat de duurzaamheid van een gebouw beoordeelt op basis van thema's zoals energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Dit certificaat bevestigt de toewijding aan duurzaam bouwen en het streven naar milieuvriendelijke praktijken.

 

Een Uitzonderlijke Toekomst in het Vooruitzicht

Met het project gepland om zomer 2024 te worden afgerond, wordt reikhalzend uitgekeken naar de mogelijkheden die de nieuwe faciliteit met zich meebrengt. Het zal niet alleen klanten een betere service bieden, maar ook een ideale omgeving creëren om de expertise en vaardigheden van medewerkers verder te ontwikkelen. Er wordt vastbesloten een positieve impact op het milieu te blijven hebben terwijl de positie in de industrie wordt versterkt.

 


Comments


bottom of page