top of page

Van Meer viert overwinning van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2023Een mijlpaal voor innovatie en duurzaamheid

We zijn verheugd en trots om te delen dat Van Meer de juryprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2023 in ontvangst heeft mogen nemen. Deze prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer in Zeeland, is voor ons een kroon op het werk dat we sinds onze oprichting in 1991 hebben verricht.

Onze recente innovatie, het Modular Hybrid system, heeft ons deze onderscheiding opgeleverd. Dit systeem is het resultaat van ons toegewijde team dat onophoudelijk werkt aan duurzame en efficiënte oplossingen voor de industrie.


Het hart van onze innovatie

Het Modular Hybrid system is meer dan een product; het is een belichaming van onze visie om de logistieke sector te verduurzamen. Door elektrische aandrijvingen te combineren met bestaande technologieën, verminderen we niet alleen de uitstoot maar bieden we ook economisch lonende oplossingen voor onze klanten. "Deze erkenning voelt als een bevestiging van onze inspanningen om duurzaamheid een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering te maken," aldus Wouter van Meer. "Het stimuleert ons om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen en onze rol in de industriële transitie naar een groenere toekomst te versterken."


Dankbaar voor de erkenning

De jury, onder leiding van Jo-Annes de Bat, loofde ons voor onze groei en de voortdurende investering in innovatie. Hun unanieme keuze voor Van Meer als winnaar is een bewijs dat hard werk en toewijding aan een duurzamere wereld worden erkend en gewaardeerd.


Wat betekent dit voor ons?

Deze prijs is een motivatie om door te gaan met ons werk. We zullen blijven innoveren, ontwikkelen en zoeken naar manieren om onze impact op de planeet te verminderen en tegelijkertijd onze klanten de best mogelijke producten en diensten te bieden.

Wij danken de organisatie van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo en iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes. Dit is slechts het begin; we blijven ons inzetten voor een heldere en duurzame toekomst.Comments


bottom of page