top of page
Paneel ABB drives 3.jpg

Siemens approved partner

OEM gecertificeerde revisies en herstellingen aan SIEMENS/LOHER (ATEX) Low Voltage Motoren

Als Siemens Partner bieden we klantspecifieke support en innovatieve oplossingen volgens hoge kwaliteitsstandaard.

Onze vestiging in Tholen is geauditeerd en geaccrediteerd door Siemens, wat Van Meer toelaat om in eigen werkplaats en on-site, de reparatie en onderhoud van Siemens ATEX en niet-ATEX laagspannings elektromotoren uit te voeren met behoud van OEM certificaat.

Van Meer biedt support en levering binnen de complete productrange van nieuwe Siemens elektromotoren en we kunnen zelfstandig garanties afhandelen.

De certificatie geeft ons aanvullend rechtstreeks toegang tot specifieke Siemens Tools, om snel en efficiënt service te kunnen verlenen:

  • Spares on Web, een database van Siemens onderdelen, waarin wij direct kunnen bestellen en leveren.

  • PridaNet, rechtstreeks toegang tot een uitgebreid portaal met motor documentatie, datasheets, wikkelgegevens en reparatie instructies.

  • WebDelta, voor het registeren van revisies en herstellingen in de Siemens database en het rechtstreeks aanmaken en afhandelen van garantie cases.

Onze medewerkers krijgen, vanuit SIEMENS, specifieke opleidingen om hun technische kennis van SIEMENS producten uit te breiden en rechtstreeks ondersteuning te bieden aan onze klanten.

Meer informatie kan u terugvinden op de Siemens Partner Finder via onderstaande link.

bottom of page