top of page

REPAIRS

2967Van Meer-uitsnede-web.jpg

Herstellingen

Zit u met een defecte frequentiesturing of softstarter? Wij kunnen u zowel op locatie als in onze Drive Service centre verder helpen

Calamiteit en storing softstarters en frequentieomvormers

In geval van calamiteit met een softstarter, frequentiesturing of besturingskast kunnen onze Drive engineers op locatie de storing inspecteren en verhelpen. Via ons storingsnummer zijn onze engineers 24/7 beschikbaar. Afhankelijk van welke foutcode er wordt uitgelezen of ander visueel of meetbaar mankement dat wordt vastgesteld aan uw applicatie., kan hierop de juiste actie worden genomen door het defecte onderdeel meteen te vervangen. Wanneer de herstelling van die omvang is dat deze niet op locatie uitgevoerd kan worden, bestaat de mogelijkheid om de gehele unit uit te bouwen en te herstellen in onze werkplaats.

Spare parts

We beschikken over een actuele stock aan spare parts en service onderdelen om de softstarter of frequentieomvormer meteen te herstellen. Mocht het benodigde onderdeel echter niet voorhanden zijn of een herstelling is niet langer een verantwoorde keuze, dan kunnen we een nieuwe omvormer aanbieden rechtstreeks uit onze noodvoorraad.

Daarnaast kunnen onze Drive engineers u bij het leveren van een nieuwe frequentieomvormer of softstarter ondersteunen met de inbedrijfstelling.

Heeft u een storing of defect aan een frequentieomvormer of softstarter? Wij kunnen u snel en flexibel helpen bij de herstelling of vervanging.
bottom of page