Storingsdienst

We keep it simple – ons telefoonnummer tijdens de kantooruren is ook ons storingsnummer – druk buiten de kantooruren op nummer 2 en u wordt meteen geholpen door een van onze vaste service managers!

Storingsnummer Van Meer

België: +32 (0)3 369 – 0240

Nederland: +31 (0)166 – 602010

Heel het jaar door bereikbaar

Het interventieteam staat 24u, 365 dagen ter beschikking in geval van calamiteiten, storingen of benodigde ondersteuning. Via ons algemeen nummer komt u buiten de kantooruren, weekends en op feestdagen in contact met een serviceverantwoordelijke waarmee het probleem of de storing kan besproken worden. Na analyse van de situatie en in goed overleg met de klant, zal hierop de juiste actie worden ondernomen. Dit kan o.a. een service monteur of team zijn die ter plaatste worden gestuurd om de storing te verhelpen, maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om een spoedlevering van een roterende machine uit de beschikbare voorraad.

Root cause analyse

Wanneer de calamiteit, storing of probleem verholpen is, neemt Van Meer de tijd om een feedback of storingsrapport van de interventie op te stellen en toe te turen. Vervolgens kan dit worden besproken om enerzijds de Root Cause verder te identificeren en anderzijds advies uit te brengen om stilstand in de toekomst tot een minimum te herleiden.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest recente nieuws & projecten.

(c) copyright Van Meer | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden